ENVIVO VHS DVD MAKER DRIVER

Kijk voor de aansluitingen op uw DVD-speler. Voor informatie over het aansluiten van kabels, zie hoofdstuk 2. Nu kunt u de instellingen aanpassen of de programma’s selecteren die u wenst te installeren. Het programma helpt u bij het organiseren van uw foto’s en video’s. U bent nu gereed om de software-installatie te starten. Apparaten die gemarkeerd zijn met het WEEE logo te zien links , zouden niet met het huishoudafval weggegooid moeten worden.

Uploader: Akinozshura
Date Added: 20 January 2009
File Size: 23.15 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 58077
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Als u meer hulp nodig heeft bij het gebruiken van Corel VideoStudio Pro X3 kunt u op het help icoon in de rechter bovenhoek van het scherm klikken. All information such as file size, preview picture, category manual, model and more, you can find below.

ENVIVO VHS TO DVD MAKER Software download manual for free now – |

Het onderstaande scherm zal verschijnen. Corel VideoStudio Pro X3 is een krachtig programma dat u nodig heeft voor het overzetten van bestanden. Maaker een paar seconden en klik op “NEXT” om door te gaan. Neem contact op met uw lokale autoriteit op het gebied van afvalverwerking, aangezien zij in staat zullen zijn om u details te geven over de mogelijkheden voor recycling in uw omgeving.

  3DFX VELOCITY DRIVER

EZ Grabber is slechts een bonusprogramma dat u kunt gebruiken indien u dat wenst.

Het duurt ongeveer een minuut om het programma te starten. If this file was helpful. Het programma helpt u bij het organiseren van uw foto’s en video’s. Nu kunt u de instellingen aanpassen of de programma’s selecteren die u wenst te installeren.

U kunt de scartadapter aansluiten op uw videorecorder. Het stelt u ook in staat om uw videobestanden te converteren naar andere formaten, zodat u de video’s kunt bekijken op uw PSP, PS3, mobiele maler, MP4 speler etc.

Volg de onderstaande stappen om uw video te uploaden: Klik nu op “Driver Installation” en het installatieproces zal starten.

New driver files for DVD maker Envivo

U kunt de License Key vinden in de hoek linksonder op de CD enveloppe. Kijk voor de aansluitingen op uw DVD-speler. Verbind de S-video kabel direct met uw digitale camera of videorecorder met S-video poort en verbind het andere uiteinde met de multifunctionele kabel. EZ Grabber is een bonus programma dat u kunt gebruiken als u dat wenst. U bent nu gereed om de software-installatie te starten. We hope, that this document of instructions for use will help you.

  ICH9R F6 DRIVER

Voor Nederlandstalige ondersteuning neemt u contact op met Teknihall support: Wacht ongeveer een minuut waarna de DVD maker klaar is voor gebruik. Wanneer u klaar bent met bewerken heeft u twee opties: De opname zal starten.

Als u Windows Vista of Windows 7 gebruikt zal gevraagd worden of u het programma toestaat om te starten. Het enige programma dat u nodig heeft is Corel video Studio Pro X3.

Het helpt u ook bij het bewerken van foto’s. Als u gebruik maakt van Windows Vista of Windows 7 zal gevraagd worden of u het programma wenst uit te voeren.

Het bevat ook de volgende twee programma’s: Main page Brands Categories Search. Herstart uw computer en probeer het nogmaals. En verbind het andere uiteinde met de multifunctionele kabel. Lees alstublieft deze handleiding nauwkeurig voor gebruik door. Het installatieproces duurt een aantal minuten.